Våre pakketurer

Her finner du våre påmeldings- og pakketurer. På disse turene er alt inkludert, bussreisen, opplevelser, spennende besøk og gode matopplevelser. Turene våre kjøres med behagelige turbusser og erfarne tursjåfører. Hyggelig reiseleder er alltid med på våre påmeldingsturer. 
 
Ta en titt på våre turer – velkommen til å bli med oss på tur.

Vi har en ledig Oslo tur,
som passer godt for
en skoleklasse eller for
et lag eller forening.

3.-7.september 2022

Turen kan selvfølgelig tilpasses våre gjesters ønsker og behov. For ungdomstrinn- eller videregående elever/lærere skulle denne turen være en lite gavepakke, med et veldig bra innhold.
Turen ble laget for en skoleklasse som valgte en annen tur. Hvis ingen ønsker seg turen, må vi avbestille alle besøkene.

Les mer om pakketuren 

Dagstur til
Falstadsenteret.
Turen starter i Vanvikan og kjøres via Leksvik.

16.mai 2022

Garantert avgang, kun få ledige plasser.

Vi ønsker deg velkommen med på dagstur til Falstadsenteret i Levanger. Her vil vi få et historisk tilbakeblikk på Falstads historie. Senterets pedagoger leder oss igjennom en sterk og dessverre aktuell historie.

Les mer om pakketuren 

Dagstur til Storheia og Fjøset på Strand

18.mai 2022

Dessverre ingen ledige plasser.

Vindparken på Storheia trenger kanskje ikke så mye presentasjon, men den er Norges største vindpark og har vært mye i media både igjennom både Sametingspresidents- og Statsrådbesøk og ikke minst igjennom dommen i Høyesterett. Lyst til å bli med opp å se?

Les mer om pakketuren 

Dagstur til
Falstadsenteret.
Turen starter i Stjørna og kjøres via Rissa og Stadsbygd

19.mai 2022

Garantert avgang, kun få ledige plasser.

Vi ønsker deg velkommen med på dagstur til Falstadsenteret i Levanger. Her vil vi få et historisk tilbakeblikk på Falstads historie. Senterets pedagoger leder oss igjennom en sterk og dessverre aktuell historie.

Les mer om pakketuren 

2-dagerstur til Jøa og Sør-Gjæslingan

15. – 16.juli 2022

Garantert avgang

Velkommen med på 2-dagerstur til Jøa og Sør-Gjæslingan. Denne turen kjørte vi også i 2019, med full turbuss og mange gode tilbakemeldinger.

Les mer om pakketuren 

6-dagerstur med norske underverker

7. – 12.august 2022

Garantert avgang

6-dagerstur med en smak av norske underverker, der vi blant annet skal besøke Flor & Fjære og blir med MS Henrik Ibsen på Telemarkskanalen. Det blir en båttur inn Lysefjorden, og et ferjecruise med MS Stavangerfjord som er bygd på Fosen Yard.

Les mer om pakketuren 

8-dagerstur til Nord-Norge, med Ofoten, Vesterålen og Lofoten

15. – 22.august 2022

For gjester som melder seg på denne turen før 12.mai, så spanderer vi reisen med Hurtigruten.

På denne turen får du noe av det aller beste av Nord-Norge. Med en smak av blant annet Narvik, Andøya, Stokmarknes, Røst og Kjerringøy. Deler av denne turen har vi også kjørt tidligere, så turen kan anbefales. 

Les mer om pakketuren 

Pe-Torsa friluftsteateret i Lierne

28.august 2022

Påmelding godt i gang – garantert avgang.

Pe-Torsa er et friluftsteater i grenda Kvelia i Lierne kommune, nord i Trøndelag. Handlingen foregår i 1950-årene, og kretser rundt hovedpersonen Pe-Torsa som er bonde på g.nr 1 br.nr.1 Oppgår’n i Kvelia og nyvalgt ordfører i Nordli Herred. 

Les mer om pakketuren 

2-dagerstur til jul på Røros

30.november – 1.desember 2022

Bli med oss til Jul på Røros. Julemarked i hjertet av Bergstaden er tuftet på det ekte og det nære og vi håper med denne turen å gi våre gjester en stemningsfull førjulstid, hyggelig julehandel, gamle tradisjoner og små gleder.

Les mer om pakketuren 

Vi tar på oss alt av transfer og incoming til og fra Trondheim Lufthavn Værnes eller Ørland Lufthavn, og bussreise til og fra hoteller i Trøndelag. Vi kjører også «buss for tog» og «buss for hurtigbåt» ved kanseleringer.
 
Skal du arrangere et større selskap, kanskje et bryllup, og trenger å «forflytte» et større antall personer mellom to eller flere steder og du ønsker å tilby dine gjester en rask, sikker og komfortabel transport, da kan vi være løsningen. Ta kontakt med oss.
 
Skal du arrangere en ekskursjon/omvisning for en større gruppe personer, så kan vi stå for transporten.
 
Vi kan også tilby enkel servering fra bussens kjøkken om det skulle være ønsker om det.
 
Her kan du også se vår hjemmeside som viser en del turforslag i nærområdet og Midt-Norge forøvrig
 
Vi tar kortere og lengre transportoppdrag.  Se også våre konferansemuligheter.
 
Ta kontakt med oss for nærmere opplysninger og en hyggelig turprat.
Et skjema per gjest – husk å fylle ut et nytt skjema for din reisevenn.
Insiden til bussen

Nyttig info før turen

Når du skal ut på kortere eller lengre reiser kan det være nyttig å tenke gjennom om hva man kan få behov for på turen. Viktige ting å tenke over her kan være eventuelle medisiner. Merking av bagasje er også lurt. Har du husket penger/reisedokumenter?