Våre pakketurer

Her finner du våre påmeldings- og pakketurer. På disse turene er alt inkludert, bussreisen, opplevelser, spennende besøk og gode matopplevelser. Turene våre kjøres med behagelige turbusser og erfarne tursjåfører. Hyggelig reiseleder er alltid med på våre påmeldingsturer. 
 
Ta en titt på våre turer – velkommen til å bli med oss på tur.

2-dagers Påsketur til Kristiansund, i kombinasjon Havila Kystruten

9.-10.april 2023

På denne turen skal vi reiser med Havila Kystruten fra Trondheim til Kristiansund, hjemreisen blir med turbussen vår. Havila Kystruten startet i desember 2021 opp med faste seilinger på Kystruten, tidligere kjent som Hurtigruten. Det blir en magisk opplevelse – gled deg.  

4-dagerstur til HARDANGER, med VALDRES og FLÅM

1.-4.mai 2023

På denne turen er det nå dessverre ikke flere ledig plasser.

Vi arrangerer blomstringstur til Hardanger, med Flåm og Jølster. Dette blir en innholdsrik tur der vi blant annet skal kjøre tre av Norges turistveier. Så det vil bli alt fra sein vår på Valdresflye til full blomstring i Hardanger.

Opplev Storfosna og Kråkvåg sammen med LHL Leksvik

9.mai 2023

«Ørland – mellom himmel og hav.»

Sett av dagen og meld deg på. Vi kjører dagstur til Ørland, med besøk på både Storfosna og Kråkvåg. Så her blir det virkelig en tur mellom himmel og hav.

3-dagerstur til Molde, med Havila Kystruten, Berg-Tatt og Atlanterhavsveien.

12.-14.mai 2023

NB: Kort påmeldingsfrist!

Bli med oss på en 3-dagers vårtur til Molde. På turen skal vi reiser med Havila Kystruten fra Trondheim til Molde. Vi kjøre Atlanterhavsveien og ikke minst – det blir en magisk opplevelse hos Berg-Tatt.  

Gled deg.  

Opplev Mære og deler av Inderøy sammen med Stadsbygd Pensjonistforening.

25.mai 2023

Lyst til å bli med Stadsbygd Pensjonistforening til Mære? Der vil vi oppleve Mære landbruksskole og Mære kirke. Turen kjøres fra Vanvikan og via Stadsbygd og Rissa.

Opplev Thams sitt rike sammen med Stranda diakoniutvalg.

31.mai 2023

I samarbeid med Stranda diakoniutvalg arrangerer vi dagstur til Orkdal og Chr.Thams sitt rike.

Trykk på linken under – og les mer.

Opplev Ørland og Austrått sammen med Leksvik Pensjonistforening

13.juni 2023

Vi arrangerer tur i samarbeid med Leksvik Pensjonistforening, og turen går til Ørlandet. Her besøker vi blant annet Austrått fort og Austråttborgen. Det blir også lokalguiding på Ørlandet.

Opplev Norsk Radiomuseum og en smak av Selbu, sammen med Rissa Pensjonistforening

5.juli 2023

«Velkommen til Selbu – et lykkeland!»

Sett av dagen og meld deg på. Vi kjører dagstur til Selbu onsdag 5.juli, med avreise fra Rissa Hotell via Coop Stadsbygd sentrum.

5-dagerstur til Sunnfjord, med Jølster, Kinn, Astruptunet og Norsk Bremuseum

26.-30.juli 2023

Helt vest i landet finner vi Sunnfjord og her har landet store kontraster. Vi finner fjorder, åpent hav, innsjøer, høye fjell og isbreer. Vi skal bruke Thon Hotel Jølster som vår base for hele denne turen vår. I løpet av disse 5 spennende dagene skal vi få med oss mange spennende inntrykk og opplevelser. Og det fine på denne turen er at vi skal bo på samme hotell alle nettene.

Dagstur til Pe-Torsa oppe i Lierne

27.august 2023

Velkommen med på tur til Kvelia, oppe i Lierne og friluftsteateret Pe-Torsa.

Pe-Torsa er et friluftsteater i grenda Kvelia i Lierne kommune, nord i Trøndelag. Handlingen foregår i 1950-årene, og kretser rundt hovedpersonen Pe-Torsa som er bonde på g.nr 1 br.nr.1 Oppgår’n i Kvelia og nyvalgt ordfører i Nordli Herred.

4-dagers seniortur til Hotel Union Geiranger

4.-7.september 2023

Vi inviterer til en hyggelig 4-dagerstur til Hotell Union Geiranger der vi skal bo alle 3-nettene, og har et spennende program både på hotellet og i nærområdet Geiranger. Vi nevner kort noe av det vi får oppleve; SPA, Afternoon Tea, omvisning i veteranbilgarasjen, fossevandring og fjordsightseeing på Geirangerfjorden. Gled deg.  

3-dagertur STRIKKEHELG med Greitrå’n, med besøk hos Rauma Ullvare og Hjørundfjordstrikk

8.-10.september 2023

Bli med oss på Strikkehelg – med besøk hos Rauma Garn, Hjørundfjordstrikk og vi skal bo på Hotel Union i Geiranger og Havila Hotell Ivar Aasen i Ørsta. Er du glad i å strikke? Hva med ei helg i lag med andre strikkeglade, fylt med kreativitet og inspirasjon. Dette er helga for alle med lidenskap for strikking.

Teatertur til Trøndelag Teater "Så som i himmelen"

7.oktober 2023

En historie om kjærlighet, tilgivelse, samhold og aksept 

I en urolig tid er kanskje en kjærlighetshistorie om tilgivelse, samhold og aksept det vi trenger. Det er bevist at korsang synkroniserer hjerterytmen til alle som deltar i sangen. Vi puster i takt. Er det ikke det vi alle drømmer om akkurat nå? En mer harmonisk verden?

2-dagerstur til jul på Røros

6.-7.desember 2023

Bli med oss til Jul på Røros. Julemarked i hjertet av Bergstaden er tuftet på det ekte og det nære og vi håper med denne turen å gi våre gjester en stemningsfull førjulstid, hyggelig julehandel, gamle tradisjoner og små gleder.

Turen starter i år fra Åfjord.

Vi lager gjerne pakketur for deres lag, forening, bedrift, skoleklasse eller vennelag.

Hvorfor ikke få laget en tur som er akkurat slik dere ønsker?

Vi kan lage hele pakken, med bussreisen, opplevelsene, overnatting.

Vi har også avtale med Havila Kystruten og kan legge inn reise med dem på deler av turen.

Vi tar på oss alt av transfer og incoming til og fra Trondheim Lufthavn Værnes eller Ørland Lufthavn, og bussreise til og fra hoteller i Trøndelag. Vi kjører også «buss for tog» og «buss for hurtigbåt» ved kanseleringer.
 
Skal du arrangere et større selskap, kanskje et bryllup, og trenger å «forflytte» et større antall personer mellom to eller flere steder og du ønsker å tilby dine gjester en rask, sikker og komfortabel transport, da kan vi være løsningen. Ta kontakt med oss.
 
Skal du arrangere en ekskursjon/omvisning for en større gruppe personer, så kan vi stå for transporten.
 
Vi kan også tilby enkel servering fra bussens kjøkken om det skulle være ønsker om det.
 
Her kan du også se vår hjemmeside som viser en del turforslag i nærområdet og Midt-Norge forøvrig
 
Vi tar kortere og lengre transportoppdrag.  Se også våre konferansemuligheter.
 
Ta kontakt med oss for nærmere opplysninger og en hyggelig turprat.
Et skjema per gjest – husk å fylle ut et nytt skjema for din reisevenn.
Insiden til bussen

Nyttig info før turen

Når du skal ut på kortere eller lengre reiser kan det være nyttig å tenke gjennom om hva man kan få behov for på turen. Viktige ting å tenke over her kan være eventuelle medisiner. Merking av bagasje er også lurt. Har du husket penger/reisedokumenter?