Turopplevelser

Personvernerklæring

1. Hvem er behandlingsansvarlig?
Personvernerklæringen gjelder for Arctic Buss AS og selskapets nettsteder. Arctic Buss er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn og er underlagt Norges Lov ved Personopplysningsloven om behandling av personopplysninger.

2. Hvilke personopplysninger og formålet med behandlingen
Vi ber kun om personopplysninger vi trenger. Vi informerer alltid om hva vi skal bruke personopplysningene til.

3. Samtykke fra bruker
Vi behandler kun personopplysninger om deg som du via en tydelig bekreftende handling har akseptert at vi får lov til å bruke. Samtykke kan når som helst trekkes tilbake av brukeren ved å sende en e-post til abuss@post.no. Ved tilbaketrekking av samtykke slettes personopplysningene vi har lagret på deg.

4. Innsyn og endring i personopplysningene vi har lagret om deg
Du kan sende en e-post til abuss@post.no for å be om en oversikt over alle personopplysninger vi har lagret om deg, og hvordan denne informasjonen brukes. Vi svarer innen 72 timer. Du har også rett til å få endret opplysninger om deg som du mener er feil, eller overføre personopplysningene vi har lagret om deg til andre bedrifter.

5. Sletting av personopplysninger
Du kan når som helst sende en e-post til abuss@post.no for å slette opplysningene vi har lagret på deg. De blir slettet innen 72 timer fra forespørselen er mottatt.

6. Behandling av personopplysninger
Det er kun ansatte i Arctic Buss AS som trenger personopplysninger om deg som får tilgang til dette.

7. Varsling om sikkerhetsbrudd
Dersom det skulle skje et sikkerhetsbrudd og dine personopplysninger kommer på avveie har Arctic Buss AS en plikt om å melde dette til deg og Datatilsynet innen 72 timer etter at bruddet har funnet sted.

8. Cookies på nettsiden
Cookies, eller informasjonskapsel, er en liten tekstfil som lagres og legges i nettleseren din med mindre du har skrudd av denne funksjonen i innstillingene på din nettleser.

9. Lagring og oppbevaring av personopplysninger
Vi lagrer personopplysninger på følgende steder:

Google G-suite – Vi bruker Google sin G-suite til e-post, kalender, kontakter og fil-lagring. Alle våre brukere må bruke to-trinns verifisering for å få tilgang til sin konto, noe som reduserer risikoen for datainnbrudd betraktelig.

Monday – Vi bruker Monday som vårt CRM-system. Våre ansatte bruker sin G-suite konto for å logge inn, slik at også her har vi to-trinns verifisering. 

Både Google G-suite og Monday har kraftige interne søkemotorer som gjør at vi raskt kan søke opp alle personopplysningene vi har trygt lagret i våre databaser. Det betyr at vi raskt kan gi deg en oversikt over det vi har lagret, og eventuelt slette deler eller alt av personopplysninger vi har lagret på deg.

10. Utlevering av opplysninger
Dine personopplysninger vil ikke bli solgt eller gitt videre til tredjeparts bedrifter eller andre uten ditt samtykke.

11. Kontaktinformasjon
Ved spørsmål knyttet til personopplysninger om deg og/eller innsyn, endring eller sletting av personopplysninger, ta kontakt med abuss@post.no